LiloKi

LILO KI is een webshop met handgemaakte sieraden die hun oorsprong vinden in de verste uithoeken van de wereld. De liefde voor sieraden kreeg ik van mijn oma Lilo. Zij droeg altijd hele mooie eigentijdse sieraden die haar altijd geweldig stonden. Hierdoor ben ik op jonge leeftijd enthousiast geworden voor mooie oude sieraden. Na jarenlang reizen en in de mode gewerkt te hebben ben ik op het idee gekomen deze passie voor sieraden om te zetten in een webshop LILO KI.

Door een unieke collectie van oude en nieuwe sieraden samen te stellen heeft LILO KI haar eigen unieke sieraden stijl gecreëerd. De meeste sieraden zijn 925 sterling zilver en zijn veelal lood en nikkelvrij. Dit is alleen niet bij alle sieraden te achterhalen vooral niet bij de vintage items. Zelf combineren we handgemaakte hangers met zelf ontworpen en gemaakte kralen kettingen. De meeste sieraden in onze collectie zijn uniek en daar zullen ook maar enkele stuks verkrijgbaar van zijn. We doen er alles aan om steeds nieuwe items toe te voegen en te creëren . Dus wees er snel bij!

De meeste sieraden worden per post verzonden (niet als pakket), dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. We rekenen binnen nederland ook geen verzendkosten!

Lilo ki heeft een nieuwe Zeep lijn .

De zeep wordt gemaakt in Nederland van puur biologisch cocosolien met havermout en shea butter.

Alles is biologisch en veganistisch.

De zepen hebben een relative lage ph- waarde die dicht bij de ph waarde van de huid ligt.

Binnenkort komt er ook een nieuwe Eau de Parfum, Body Oil en gezichtscrème. Gemaakt op 100% biologisch.

Voor Retail B2b nu ook op Orderchamp en Ankorstore.

Wij wensen jullie veel shop plezier

X-je

LILO KI

Shop Collection